Online en overzichtelijk

De procedure

Kans maken op zo'n schitterend woning op Notting Hill? Hieronder vind je de procedure van dit project uitgelegd.

In Fase I is nog 1 woning te koop. Heb je interesse in deze woning? Dan kun je deze woning selecteren en een account aanmaken. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ondertussen maken we ons vast klaar voor de interessefase van Notting Hill fase II. Hieronder zie je in drie stappen uitgelegd wat de procedure zal zijn. Scroll met je muis over de stappen en je ziet precies wat elke stap inhoudt.

Op dit moment bevinden we ons in stap 1 voor fase II.


Inschrijven!

Interesse?

Een eigen account is noodzakelijk. Zodra je die hebt ben je klaar voor de volgende stap. We houden je via nieuwsbrieven up-to-date! Zo ben je als eerste op de hoogte!

Voorkeuren

In het eerste kwartaal van 2022 maken we de types bekend inclusief de vanaf-prijzen voor Notting Hill Fase II. Je kunt dan al je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in je account. Dit geeft je een kleine voorsprong op de start verkoop, want als je dat doet, word je uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Sale.

Pre-Sale

Heb je je voorkeuren kenbaar gemaakt? Dan word jij automatisch uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Sale: zo maak je als eerste kans op jouw droomhuis!